Biografie

Ingrid Jansen werd geboren in Utrecht op 11 februari 1983. Na al vroeg haar passie voor het dansen te hebben ontdekt, wordt ze toegelaten tot de Hogeschool voor de kunsten van Lucia Marthas in Amsterdam.Ze krijgt daar naast het dansen en zingen ook acteerlessen van onder andere Angela Schijf en Rick Nicolet.
Tijdens de opleiding doet ze veel danservaring op bij o.a. de AVRO Televizier-ring, MTV Awards, Musicals in Ahoy en verschillende TV programma’s.

Direct nadat Ingrid in 2004 haar opleiding  afgerond heeft, krijgt ze een hoofdrol in de jongerenserie Topstars. Hierin speelt ze, twee seizoenen lang, de rol van Monica.

Als danseres werkte ze samen met internationale artiesten zoals Shakira, The Sugababes, LMFAO, Icona Pop en de choreograaf van Michael Jackson :
Lavelle Smith Jr.

In 2008 won Ingrid het eerste dansprogramma van Nederland: Dancing Queen.
In 2011 speelde zij de hoofdrol in de, met goud bekroonde, Nederlandse bioscoopfilm “Body Language”.En won ze als coach de laatste 2 seizoenen van het succesvolle dansprogramma Junior Dance van de AVROTROS.

Naast dansen en acteren, presenteerde Ingrid het populaire programma Club Kids bij Net 5, Totally Fit Kidz op RTL8 en was ze voor lange tijd VJ van de muziekzender Xite. Daar presenteerde ze o.a. het dagelijks het live programma Daily Noise, waar ze artiesten ontving en het nieuws van de dag besprak.

Nu  praat Ingrid de kijkers wekelijks bij over de leukste kinder -en familiefilms bij Ziggo TV en is zij regelmatig te zien als presentatrice bij diverse grote evenementen en theatershows.

Ingrid heeft naast muziek een grote voorliefde voor fashion, lifestyle en health.