Ingrid met Kim-Lian in Lingo Vips

 

In Lingo VIPS bundelen zaterdag 21 maart en zondag 22 maart Ingrid en Kim – Lian hun krachten, met als doel zoveel mogelijk AED’s bij elkaar te spelen voor de Hartstichting. Dit doen zijn door zoveel mogelijk 6 letterwoorden te raden om 23.30 uur tussen Hart van Nederland en Shownieuws, tijdens Lingo Vips.

Bij een hartstilstand telt elke seconde. Sterker nog, voor de grootste overlevingskans moet er binnen 6 minuten hulp worden geboden. Om deze hulp overal in Nederland op tijd te kunnen bieden, zijn er nog 5.000 AED’s nodig. De VriendenLoterij en de Hartstichting komen samen in actie en vragen hier tijdens Lingo VIPS uw aandacht voor. 

Klik hier om de aflevering van zaterdag 21 maart en zondag 22 maart te kijken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.