Ingrid ambassadeur van JOGG

UnknownIngrid Jansen is vanaf mei 2017 officieel ambassadeur van JOGG. Jongeren Op Gezond Gewicht geeft gemeenten een methode in handen om meer jongeren op gezond gewicht te krijgen. De wereld waarin jongeren van nu opgroeien, is een zee van verleidingen geworden. Voetballen is online veel leuker geworden dan op straat. ‘Water’ en ‘drinken’ zijn tegenwoordig twee totaal verschillende dingen. Gezondheid is te koop in pakjes. En kiezen voor een large menu is slimmer, want voordeliger.

Als er een verantwoordelijke is voor het feit dat 1 op de 8 jongeren lijdt aan overgewicht, dan is het de wereld om hen heen. Als dansers vindt Ingrid het belangrijk dat de jonge generatie inziet dat bewegen en gezond eten heel makkelijk en leuk kan zijn i.p.v. vervelend en lastig.

Unknown1

Ingrid zal zich vooral in het land inzetten om deze boodschap over te brengen in woord en daden, doormiddel van dansworkshops.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.