My Favourites!!

INgheader

 

Het is alweer een tijdje geleden dat ik mijn favoriete items heb laten zien, dus bij deze weer eens een top 5!


Droogshampoo!!andrelon

Ik moet eerlijk bekennen dat ik dit elke dag gebruik. Het begon eerst alleen op de dagen dat ik geen zin had om mijn haar te wassen en het dus ook echt nodig was. Maar ik kan nu wel spreken van een kleine verslaving. Het geeft niet alleen een fris gevoel, maar ook veel volume! En dat kan ik juist goed gebruiken als ik net mijn haar heb gewassen. Ik heb nu al een tijdje deze van Adrélon en die bevalt me heel erg goed.

 

Bolletje!bolletje

Ik heb van die periodes in mijn leven dat ik heel erg gek ben op iets. Dan kan ik er geen genoeg van krijgen en wil ik dat het liefst elke dag eten. Totdat ik er weer genoeg van heb en weer op zoek ga naar iets anders. Op dit moment zijn het deze heerlijke brosse eierkoeken van bolletje. Er zitten aardig wat calorieeren in, daarom raad ik je ook niet aan om dit hele doosje binnen een weg te werken. Maar dat is wel wat ik doe op dit moment. Heerlijk!

 

kwasten

Kwastenreiniger!!

Ik vind het best wel een rot klusje! Je make-up kwasten schoonmaken. Ik geef toe dat ik dit eigenlijk veel vaker moet doen. Ik maakte mijn kwasten altijd schoon met shampoo of conditioner, maar dat vind ik zo lang duren. Ik heb nu al een tijdje deze reiniging van Kruidvat en ik kan je vertellen; het bevalt prima. De kwasten zijn snel droog en ruiken enorm fris. En als het eenmaal gedaan is, is het ook wel echt een stuk fijner om je daarmee op te maken.

 

onesieOnesie!!!!

Ik heb van de week voor het eerst een onesie aangehad en kan je nu al vertellen dat dit mijn lievelingspakje word voor deze winter. Het zit zo ontzettend fijn en warm. Het enige nadeel van dit pak is dat wanneer je naar de wc moet, je heel vervelend uit je pak moet stappen. Maar ach, als dat het enige is voor een enorme chill avond, dan valt daar ook nog wel mee te leven toch?

 

 

IMG_4114De meiden van de Herengracht!

Ik kijk eigenlijk heel weinig TV, puur omdat ik niet zo heel vaak thuis ben. En als ik dan thuis ben, kijk ik meestal een serie op bed. Laatst kreeg ik van mijn schoonzusje de tip , de nieuwe serie van Net 5, ‘ Meiden van de Herengracht’. En aangezien er al zes afleveringen te zien zijn op de site, dacht ik, laat ik het eens proberen. Ik houd er niet van om een week te moeten wachten, dus ik was allang blij dat er in ieder geval zes afleveringen zichtbaar waren. Ik moet je zeggen, ik vind het leuk! Dat komt vooral omdat ik actrice Fockeline Ouwerkerk ontzettend leuk en goed vind. Natuurlijk heb ik ze alle zes al bekeken en moet ik alsnog wachten tot volgende week. Dat is balen en dan ook het enige minpunt!

Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn over deze producten en serie als ik. En mochten jullie nog een tip hebben, mag je hem natuurlijk hieronder aanvullen.

Geniet van jullie weekend!

signa

2 thoughts on “My Favourites!!

  1. Evi says:

    Allereerst wil ik je even zeggen dat je blog elke keer weer super is om te mogen lezen.
    Daarom vind ik jou blog lezen toch ook echt wel in dit rijtje thuis horen <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.