Verheugen vs. Genieten

ingridenjoy

Gisteren was alweer de laatste opnamedag van het RTL programma Totally Fit Kidz. Ik had mezelf voorgenomen om enorm te gaan genieten van deze periode. Aangezien het echt een te gek programma is om te maken. Ondanks dat ik natuurlijk genoten heb van alle draaidagen besefte ik gister “again” dat het veel te snel voorbij is gegaan.

fitkids 1 fitkids 2 fitkids 3

Heb je dit ook weleens?  Het voorbereiden van of het verheugen op iets, lijkt vaak zoveel langer te duren dan hetgeen zelf. Neem bijvoorbeeld de heenreis op vakantie, die lijkt bij mij altijd langer te duren dan de terugreis. Dat heeft natuurlijk te maken met het verheugen. Ik heb dat heel sterk, altijd al gehad. Weken van tevoren kan ik al genieten bij de gedachte lekker op vakantie te gaan of iets leuks te gaan doen. Dat wil niet zeggen dat ik niet van spontane dingen houd, verre van zelfs, maar de tijd dat ik mezelf alvast kan verheugen op iets, vind ik een heerlijk gevoel.

Hebben jullie dat ook wel eens? Of ben ik gewoon een rare vogel?

Aangezien mijn leven best wel hectisch is en snel kan gaan, heb ik met mezelf afgesproken om elke maand iets te plannen waar ik me op kan verheugen. En dan heb ik het over de niet vanzelfsprekende dingen.

Ik begin deze maand. Ik heb namelijk een antislipcursus gekregen voor mijn verjaardag en dat vind ik nu al helemaal te gek. Zo zijn er nog veel meer dingen die ik absoluut een keer gedaan wil hebben in mijn leven. Dus bij deze zal ik dat elke maand met jullie delen.

 

Hebben jullie ook iets waar je je op verheugd of iets wat je absoluut een keer wil meemaken? Of heb je een bucketlist?
Laat het me hieronder weten met een berichtje.

 

 

signa

2 thoughts on “Verheugen vs. Genieten

  1. Evi says:

    Waar ik echt heel erg naar uitkijk is natuurlijk om jou ooit te mogen ontmoeten en waar ik toch altijd van kan blijven genieten is die laatste schooldag voor de vakantie begint <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.