Kledingkast musthaves!

headermusthaves

“Wat mag er absoluut niet ontbreken in je kast?”

Deze vraag krijg ik best vaak, maar smaken verschillen. Toch heb ik voor jullie een lijstje gemaakt met dingen die je in de kast moet hebben. Ik denk dat je met deze items altijd en snel een goede outfit kan scoren in je eigen kast.


Ripped Jeans image3

In mijn ogen vind ik dat elke meid dit in haar kast moet hebben hangen. Het is leuk met een paar sneakers. Daar creëer je een leuke casual outfit mee. Gooi je er een paar goeie hakken onder en een mooie trenchcoat of jas, dan maak je hem gelijk wat netter. Ideaal dus!

 


Hoeden en PetjesProcessed with VSCOcam with a5 preset

Iedereen heeft wel eens een bad hair day, of geen inspiratie voor een goed outfitje. Een goede hoed , een leuk petje of een toffe beanie, kunnen gelijk je outfit pimpen. Stel je voor dat je een simpel shirt en een simpele jeans aan hebt, met een goede hoed maak je het meteen iets meer fashionable.

 


SpijkerblouseProcessed with VSCOcam with a5 preset

Ik ben fan van de spijkerblouse. Je kan het op zoveel verschillende manieren combineren. Jeans op jeans kan natuurlijk altijd, maar als je hem op een mooie pantalon aantrekt ben je gelijk wat netter gekleed voor de dag. Ook is een spijkblouse leuk voor onder een mooie trui of colbert. Ik vind dit echt een musthave voor in je kast.

 


Little Black Dressimage4

Tijdloos!! Er zijn zoveel momenten in je leven dat je een mooie zwarte jurk aan kan. Ik kan er in ieder geval niet genoeg van krijgen. Als je een avondje uitgaat of voor een speciaal feestje. En als je niet helemaal weet wat je aan moet, zit je altijd goed met een mooie zwarte jurk.

 


Hakken/pumpsimage2

Een paar goede hakken/pumps moet je eigenlijk wel in de kast hebben. Zo’n paar wat overal bij past. Dat maakt het weer een stuk makkelijker met het uitkiezen ervan. Ik ben nog steeds fan van mijn Louboutins. Ik moet eerlijk bekennen dat ze in het begin niet zo heel erg lekker liepen, maar nu kan ik niet meer zonder deze prachtige pumps.


Leren broekimage1

Ik was vroeger nooit heel erg fan van de leren broek, maar sinds ik de ideale broek heb gevonden kan ik niet meer zonder.Bij het dragen van de leren broek voel ik me altijd net iets specialer dan met een gewone broek.Het is makkelijk te combineren met heel veel verschillende dingen en stijlen.  Kan met boots,pumps en sneakers.


Bomberjackimage6

Het is al een paar jaar erg hip. En naast dat het heel erg leuk staat, vind ik het ook nog eens heel erg fijn zitten. Makkelijk te combineren met allerlei stijlen. Je kan het met een jurkje, jeans, hakken of gewoon een paar simpele sneakers combineren.

 


Colbertjeimage8

Ik hou ervan. Vooral die boyfriend colbertjes. Ze zijn iets oversized en dat maakt het een stuk stoerder. Het gaat al een tijdje mee en toch blijf ik dit een musthave vinden. En je kan zoveel colbertjes vinden met leuke printjes en kleuren!

 


 

Natuurlijk zijn dit maar een paar suggesties wat ik heel erg fijn vind om in mijn kast te hebben. Wat missen jullie in dit rijtje? Welke kledingstukken of accessoires?  Ik ben benieuwd!

 

signa

One thought on “Kledingkast musthaves!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.