Mijn Top 5 Favoriete Telefoon Apps

top5header3

Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende leuke apps en toch merk je dat je elke keer dezelfde apps blijft gebruiken. Het maken en bewerken van foto’s of een gewoon leuk spelletje. Toevallig kreeg ik deze week mijn nieuwe telefoon binnen en ik merkte op dat ik gelijk een paar apps ging downloaden die ik vaak gebruikte. Natuurlijk wil ik die graag met jullie delen dus bij deze mijn  mijn top 5 telefoon apps van dit moment.

Snapchat

IMG_0466
Naast Instagram, Facebook en Twitter ben ik sinds kort ook te vinden op Snapchat. Hier kan je dus mensen volgen en zelf ook leuke korte filmpjes maken. En weet je wat nou zo leuk is!!! Ze blijven  maar 24 uur staan op ‘mijn verhaal’ en daardoor post ik sneller een gek filmpje. Ben jij benieuwd wat ik elke dag doe?
Volg me dan op snapchat: ingridjansen21

Musical.ly
brand
Eigenlijk zag ik dit al een paar keer voorbij komen op internet, maar dacht ik dat het precies hetzelfde zou zijn als Dubsmash. Nou vind ik Dubsmash ook super leuk, maar bij de app musical.ly gaan ze net wat verder. Eigenlijk playback je geluidsfragmenten terwijl je jezelf filmt. Nog gekker, creatiever en leuker. Je kan verschillende accounts volgen en sommige filmpjes zijn ontzettend grappig en vooral ook heel goed gedaan.

Frametastic (en VSCOcam)
Schermafbeelding 2015-09-11 om 16.54.41
Ik krijg vaak de vraag waar ik mijn foto’s op Instagram mee bewerk en waar ik zo’n wit randje vandaan haal. Dat witte randje maak ik altijd in de app Frametastic. Ik denk dat er heel veel verschillende apps zijn waarmee je dat kan doen, maar ik vind deze heel fijn werken. Mijn foto’s bewerk ik altijd in de app VSCOcam. Hier heb je hele mooie filters en kan je de foto ook lichter of donkerder maken. Beide apps zijn zeker de moeite waard om eens te downloaden.

Cute Cut
Deze heb ik eigenlijk al best een tijdje, maar hier kan je ontzettend leuke filmpjes mee maken. Je kan je eigen muziek kiezen en al je beelden versnellen of vertragen. Hartstikke leuk om korte filmpjes te maken van bijvoorbeeld je ochtendroutine, van een feestje of gewoon gezellig gek doen met je vrienden.

Appevent
Dit is echt superhandig als je altijd van de nieuwste apps bent en graag nieuwe apps wilt uitproberen. Want met Appevent krijg je elke dag de ‘app van de dag’. De beste deals komen voorbij en zo blijf je dus op de hoogte van de nieuwste apps en alles daarom heen. Aanrader!

Heb jij nog apps die ik niet mag missen? Laat dan hier een berichtje achter. 
signa

One thought on “Mijn Top 5 Favoriete Telefoon Apps

  1. Evi says:

    Hey Ing, super leuke blog, elke keer weer. zelf kan ik ook echt niet zonder de door jouw genoemde apps , ik gebruik altijd ‘picsart’ voor de witte randjes om mijn foto’s. <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.