Gastblog: High Heel Lover op Sneakers


10522786_10155021993245473_6126849680702298904_nGastblogger : Rowena van der Zouwen.
Rowena  (24), beter bekend als ‘Bepstiggy‘ op Instagram,is het zusje van Kraantje Pappie,  labelmanager bij Kraantje Pappie’s muzieklabel Bankpioniers en fulltime Bewegingswetenschappen-studente aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Maar buiten dat alles om, is ze verslaafd aan muziek, lingerie ,karamelpopcorn en  heeft ze een hele flinke sneaker collectie.


 

De meeste mensen kennen mij als ‘dat meisje  met al die sneakers’.  Ik heb er dan ook eigenlijk (veels) te veel. En oke, ik loop 90% van de tijd op platte schoenen en veel minder op mijn hoge hakken. En ook op mijn Instagram pagina zie je vooral sneakers. Maar toch, zie ik mezelf meer als een ‘high heel lover’ dan een ‘sneaker girl’. Waarom kies ik dan niet vaak, en vele vrouwen met mij, voor de hoge hakken? En waarom heb ik dan toch de behoefte om in mijn dagelijks leven mijn sneakers wel weer eens om te ruilen voor een hoge hak?

Processed with VSCOcam with hb1 presetDon’t get me wrong, ik ben gek op sneakers. Het comfort van een goed zittende sportschoen, de boyish-achtige feeling en de verschillende stijlen kleding die er boven gedragen kunnen worden, ik vind het allemaal tof. De hiphop invloeden, de combinaties met beanies, caps, sweatpants, bomberjackets, jeans, leggings en zelfs jurkjes, ik love het enorm.

 

Maar, ik werk tussen mannen, (bijna) alleen maar mannen. Het feit dat ik mijn ‘shoegame’ soms meer op orde heb dan veel mannen, is hartstikke leuk, maar voelt niet echt vrouwelijk. Ik ben altijd one of the guys en dat zou ik niet anders willen. Maar het feit dat ik liever in een basketball shirt door huis loop dan in een schattige babydoll, deed toch belletjes rinkelen. Het is tijd om weer wat vrouwelijker te worden.

De strakke jurken, kokerrokken en décolleté shirts mogen allemaal weer uit de kast. We ruilen de sneakergirl (een beetje) in voor het hoge hakken meisje dit najaar.

Nou daar gaan we dan, hier komen de beloftes waar ik nu stiekem al weer spijt van heb.

 

 

carmine

Deze Air Jordan 6 Carmine ruil ik in voor een paar heftige rode lakleren pumps.timba

De classic Timberlands voor een chique peeptoe enkel laars cav1

Mijn Air Jordan 4 Retro  ‘Cavs’ voor een subtiele koningsblauwe  open pump


flynitmax

Deze kleurrijke  Nike Air max Flyknit (Black – White – Purple Venom – Tribe Green) voor  een mooie zwarte enkellaars

atmos

En vooruit, mijn favo paartje ooit, de Atmos x Nike Air Max 1 ‘Desert Camo’ ruil ik in tegen een chique beige suède pump.

 

Ze zeggen dat toegeven de eerste stap is aan het overwinnen van je verslaving. Ik geef bijdeze toe, dat ik niet zal stoppen met schoenen (sneakers) dragen. Oeps.

 

Wat zijn jullie lievelingssneakers? En draag jij wel vaak hakken? Ingrid en ik zijn benieuwd!

 

 

xoxo,

 

Rowena

IMG_9756

 

 

 

 

4 thoughts on “Gastblog: High Heel Lover op Sneakers

 1. FirstJefferson says:

  I see you don’t monetize your site, don’t waste your traffic, you can earn extra cash every month because you’ve
  got hi quality content. If you want to know how to make extra $$$, search for: Boorfe’s tips
  best adsense alternative

 2. Jessica says:

  Ik ben een echte Sneaker Lover ♡!
  Ik draag ze elke dag en heb er veels te veel van.. Oops..
  Maar mijn favo paar zijn toch mijn Nike air force ik vind ze geweldig om mee naar de danslessen te gaan en heb het gevoel dat mijn draaibewegingen hiermee veel makkelijker gaan =D, eigelijk draag ik ze allemaal wel heel graag en hangt het af van de kleding/kleuren welk paar ik uiteindelijk ga dragen..ik zeg zo vaak ik moet wat meer hakken gaan dragen maar uiteindelijk bedenk ik me elke keer weer en kies ik voor de comfortabele SNEAKERS, ik ben echt verslaafd ♡

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.