F.A.Q. (veelgestelde vragen)

headerIngridfaq

 

Elke vrijdagmorgen begin ik rustig aan mijn blog voor de middag. En aangezien ik op instagram regelmatig vragen krijg, dacht ik het vandaag eens anders te doen. Ik kwam op het idee om een kleine ‘Ask Me’ te houden.

Super leuk om al jullie vragen te lezen. Het zijn er alleen zoveel dat ik ze niet allemaal kan beantwoorden in de blog. Maar bij deze beloof ik jullie dat ik dit absoluut nog eens zal doen, als jullie dat uiteraard ook leuk vinden.

 

 1. Welke sport (geen sporten die je nu al doet) zou jij heel graag ook willen leren? Bv ik ben een korfballer en zou heel graag willen leren hockeyen! 🙂 nu jij 
  Ik zou heel graag leren kunstschaatsen of schoonspringen, lijkt me super!
 2. Kerst of Sinterklaas
  Absoluut Kerst!
 3. Aangezien jij een geweldig danseres ben zou je ook natuurlijk een paar mindere momenten  hebben gehad in het dansleven, wat zijn jou tips om daar boven te staan ?
  Absoluut, tegenslagen horen er helaas bij. Maar geloof me daar word je uiteindelijk alleen maar sterker van, want als je iets echt graag wil bereiken ga  je er nog harder voor werken. Vooral in jezelf blijven geloven en zeker niet opgeven!
 4. Wie van de grote beroemdheden wil je nog een keer ontmoeten?
  Beyoncé
 5. Hoe maak jij altijd jou knot in jou haar?
  Ik heb deze vraag al best vaak gekregen. Maar eigenlijk doe ik maar wat 🙂 Ik pak al mijn haar bij elkaar in een hoge staart en met een elastiekje maak ik er uiteindelijk een knotje van. Ik trek dan altijd wat haren los en vooral aan de bovenkant van je hoofdhaar. Daar wordt het wat minder netjes van. Maar ik zal dit een keer laten zien in een video.
 6. Zou je kinderen willen?
  Yes!
 7. Wat zou je nog graag eens willen doen en in welk land?
  Ik wil wel eens skydiven en dat mag best in Dubai! 🙂
 8. Wat is je grootste blunder?
  Ik heb er teveel! Met dansen ben ik een keer uitgegleden tijdens een show van The Sugababes. En dat voor 13.000 mensen,  awkward!!
 9. Met welke app doe je altijd die witte randen om je foto’s op insta?
  Frametastic
 10. Wat vind je ervan dat je zoveel fans hebt?
  Heel erg leuk! Zonder jullie zou ik niet kunnen doen wat ik het allerleukste vind om te doen. Presenteren en dansen. Thanks daarvoor!
 11. Wat is voor jou het ultieme huwelijks aanzoek? Hoe moet het eruit zien?
  Eerlijk gezegd maakt mij dat niets uit. Ik laat me graag verrassen, als het in ieder geval maar de juiste man is. 🙂
 12. Waar zou je heen willen reizen als geld niet het probleem zou zijn? 
  Dan zou ik een wereldreis gaan maken. Veel te veel mooie plekken in de wereld die ik nog nooit gezien heb. Zoals India, Australië.
 13. Hoe oud was je toen je begon met dansen?
  Ik was 5 jaar en wist toen al dat ik danseres wilde worden. 🙂
 14. Noem een paar slechte eigenschappen of slechte gewoontes!
  Ik ben heel ongeduldig, af en toe koppig en ik drink te veel frisdrank.
 15. Als je de kans kreeg om in een film te acteren, wat voor soort verhaallijn zou je dan het liefst willen spelen?
  Ik zou dan een extreem personage willen spelen of een slechterik. Het lijkt me te gek om helemaal los te kunnen gaan.
 16. Ochtend of avond mens?
  Avond!!!
 17. Welke tandpasta gebruik je?
  Prodent white system op dit moment.
 18. Welke superkracht zou je willen hebben?
  Ik zou onsterfelijk willen zijn! Volgens mij doe je en durf je dan veel meer in het leven 🙂
 19. Wat is je lievelingsfilm?
  The Notebook
 20. Zou je ooit iemand weigeren die vraagt of hij/zij met je op de foto mag?
  Nee
  Dank jullie wel voor al jullie vragen.  Het waren er veel dus sorry als die van jou er niet tussen staat. Laat even weten of jullie dit leuk vinden dan doen we het nog eens.signa

13 thoughts on “F.A.Q. (veelgestelde vragen)

  • ec und kreditkarten sperren says:

   Il me semble que Djoko passe s’il perd contre Tipsa, dans le cas où Ferrer bat Berdych. De toute façon, c’est simple, finalement: si Berdych perd, il passe à la trappe.S’il gagne, il passe, sauf s’il gagne en 3 sets et que Djoko gagne en 2.

  • http://www./ says:

   Das dachte ich auch immer. Ich will nicht Tussi sein, aber auch nicht Skater-Girl, ich will nicht Emo aber auch nicht Electro und schon gar nicht Punk oder Goth sein- aber was bin ich jetzt?Sich nicht zu entscheiden heisst meistens einfach nicht entscheidungsfähig zu sein, was nicht immer ein Nachteil, aber eigentlich nie ein Vorteil sein muss.

  • munchener kredit bank ag wien says:

   I showed this to my husband yesterday, who is never as impressed with mommy-blogs as I get, and to my disbelief he couldn’t stop talking about the four gift rule the whole way home from work.So that’s what we’ll be doing this year too ps – love your blog, it’s so original, personal, honest, without being pushy or ‘trying too hard’.Dana´s last [type] ..

  • http://www./ says:

   I love the last line. Well Jamie is on his way. I’ve supplemented it with two books of notes and commentary because all I could find by wway of annotated versions was a book of just annotations which was a lot of money. Also, I am going to make a pirated copy of the library’s disk recording-unabridged because some people like to watch-I do also-but some like to listen. So that’s my update. Thank for your offer of help when called upon I hope I won’t have to abuse you. Best KB

  • http://www./ says:

   No Firehouse? :O They had a pretty unique sound with amazing vocals, and they were glam as hell! Or Danger Danger: “Beat The Bullet” is an amaaazing track, with Andy Timmons ripping it up on guitar!

  • cheap auto insuranci in Racine says:

   Iona,There is no 10% tax rate under 1098. Its top marginal rate is 9%—and that’s only paid on income earned in excess of $500k for singles or $1 million for couples. (So, as I’ve pointed out elsewhere, it’s mathematically impossible for any Washington resident to pay 9% of their income in state income tax under 1098.) The effective tax rate, of course, is exactly 0 for 99% of all Washington residents. And it’s probably 2 or 3 percent for most everybody else with just a handful of the super-wealthy paying more than that.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.