Bikerjas? Yes please!

headerIngridLeather

Ik kan van mezelf zeggen dat ik enorm veel van shoppen hou. En niet specifiek alleen van schoenen, tassen of jassen. Nee, ik ben het type dat echt alles leuk vindt. Sterker nog, als ik de stad in ga, móét ik wat kopen. Soms is het alleen een paar sokken of een paar oorbelletjes, maar dat window shoppen is echt helemaal niets voor mij.
Aangezien ik dus alles leuk vind, is het ook best wel makkelijk om te slagen in de stad. En daarom zie je veel verschillende dingen in mijn kast hangen. Toch zijn er een paar dingen waar ik er net wat meer van heb dan van de rest. En waar ik ook van overtuigd ben dat dit in elke kast thuishoort.

biker-jacket-musthave

Één daarvan is een echte ‘Biker’ jas. Een (nep) leren jas met stoere ritsen. Het is zo makkelijk te combineren en daarnaast ziet het er altijd goed uit. Of je er nou heel netjes uit ziet of juist heel stoer. Een echte goede biker jas kan óveral bij.

 

Als je een kijkje in mijn kast neem zie je over het algemeen de kleuren, zwart, wit en grijs. Ik vind dat blijkbaar mooi ,maar het klinkt eerlijk gezegd best wel een beetje saai. En daarom was ik erg blij met het volgende.

Schermafbeelding 2015-07-23 om 22.09.31
Ik werd vandaag namelijk verrast met een pakketje van het merk CoolCat. En tot mijn verbazing zat daar een heel vet jack in.Dit keer geen zwarte, maar een hele toffe bordeaux rode. En ik weet hoe moeilijk het is om een goede biker jas te vinden en daarom kon ik het niet laten om dit met jullie te delen!

 

Ben je ook zo fan van de ‘Biker’ jas?
Hoe combineer jij hem? Laat het mij hieronder weten!

 

signa

 

One thought on “Bikerjas? Yes please!

  1. Isabel says:

    Ik heb een zwarte bikerjas met gouden ritsen maar get is niet over the top blitz. Ik combineer mijn jas graag met een tot aan de enkel ribt jeans of met een eenvoudige lange jurk maar als ik een makkelijke dag heb dan kan ik bikerjacket ook met een toffe trainingsbroek dragen met een heavymetal T-shirt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.