Onverwachte avondjes

headerADAM

Ik ben best wel van de spontane dingen in het leven. Maar ondanks dat, moet ik met mijn werk agendabest wel veel plannen. Op zich is dat fijn, want  je weet dan precies wat je allemaal gaat doen die week. Ook ben ik iemand die zich goed kan verheugen op leuke afspraken of tripjes. Dus daar maak ik mijn tijd graag voor vrij, gezellig!

Maar, ik ben nét wakker geworden na één van de beste avonden ooit en geloof me, die was niet gepland.
Het begon allemaal met een etentje in Amsterdam. We zaten gisteravond tot laat aan de waterkant‘Waterkant’ in Amsterdam. Een heerlijke plek, met leuke mensen, goed eten en toevallig gister ook prachtig weer. En in mijn ogen is het op dit moment de hotspot van Amsterdam. We hebben heerlijke burgers gegeten en goeie gesprekken gehad. Precies zoals ik had verwacht en wat er gepland stond in mijn agenda. Maar toen… Toen kwam er een fles wijn op tafel, gevolgd door goede muziek en een nog betere sfeer!!

Anyway, we hadden niet helemaal door dat het ineens al 01.30 uur was. De tijd ging ontzettend snel en aangezien het zo gezellig was, hebben we het plan omgegegooid. Dus we hebben de avond nog even doorgezet en gingen we nog even richting, de ‘Social’ en ‘The Sugarfactory.’wine

Vanmorgen: Wakker geworden in Amsterdam, totaal niet gepland maar wel onwijs gelachen en een te gekke avond gehad. Nogmaals, ik ben fan van alle spontane, onverwachte uitjes!

Want zeg nou eerlijk, onverwachte dingen zijn toch altijd leuk. Het voelt namelijk een beetje als een verrassing aan. En niet alleen de avondjes uit, maar bijvoorbeeld ook onverwachts die nieuwe schoenen scoren waar je misschien al lang naar het zoeken was. Of thuis onverwachts leuk bezoek krijgen, een lief smsje, kadootjes, op reis gaan enz.

 

Nou zijn dit nog wel vaak voorkomende dingen, maar hebben jullie wel eens iets heel bijzonders meegemaakt wat je totaal niet zag aankomen? Ik ben nieuwsgierig, dus voel je vrij om een berichtje achter te laten.

 

P.S. Wat betreft die vervelende onverwachte hoge telefoonrekening die we allemaal wel eens hebben gehad, daar hebben we het gewoon niet over, toch?

 

signa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.