Mijn eigen ‘Walk In Closet’!

headercloset

Ik ben altijd al een ‘dreamer’ geweest. Als jong meisje droomde ik van een romantische bruiloft en stond ik al helemaal klaar in mijn roze prinsessenjurk met mijn veel te grote hakken – die ik stiekem van mijn moeder had geleend- wachtend op mijn prins op het witte paard. Maar helaas moet ik nog even wachten op een romantisch aanzoek ;).

Maar dromen zijn er om waar te maken! En ondanks dat je dat niet echt kan afdwingen, zijn er al heel wat van mijn dromen wél uitgekomen. Het zijn van die typische meiden dingen waar ik vroeger al mee carriegoedbezig was. Zo was ik bijvoorbeeld helemaal fan van Carrie Bradshaw. Geen idee wie ze is? Kijk even Sex and the City, en geloof me, je bent direct zo’n fan van haar als ik. Ik was helemaal weg van haar appartement in New York en zeg nou zelf als je toch een walk in closet hebt, dan kan het toch niet anders dan dat je elke dag gelukkig wakker wordt.

Nu ben ik in mijn leven heel vaak verhuisd en heb veel appartementen gezien en gehad. Allemaal super leuk en ik heb er met plezier gewoond, maar ik heb nooit echt de ruimte gehad voor een inloopkast. Je zult begrijpen, dat toen ik laatst opzoek ging naar een nieuwe woning, ik goed zocht naar een woning met een extra kamer. En ja hoor,gevonden, hoppa! Ruimte voor een walk in closet! Weer een droom die ik van mijn checklist kan afhalen.

1f42cdeb02a67dce425a8c55dfe2bf5c

Ik droomde over iets als hiernaast:

Ondanks dat mijn kast nog niet helemaal af is – en hij nog steeds mooier kan worden- word ik toch elke keer gelukkig als ik na het douchen mijn kleding voor die dag kan uitkiezen in mijn zelfgemaakte ‘walk in closet’.

Maar ik ben natuurlijk al heel gelukkig met wat ik heb.

Nieuwsgierig? Check dan vanaf 22 juli de nieuwste Fashionista. De meiden van het blad kwamen gezellig langs om een kijkje te nemen in mijn nieuwe kast.

 

Waar droom jij van? Welke dromen had jij op je checklist staan en heb je al vervuld? Heb jij ook een lekker ruime kast? Ik ben benieuwd!

 

signa

 

 

4 thoughts on “Mijn eigen ‘Walk In Closet’!

 1. Evi says:

  Waar ik van droom?? heel simpel:

  1. Jou ontmoeten en met je op de foto <3
  2. Veronica ontmoeten en op de foto <3
  3. Ook een walk in closet <3

  Natuurlijk vast ook nog wel wat kleinere dromen, maar dit zijn mijn drie allergrootste dromen <3

 2. Dagmar says:

  Mijn droom was om naar afrika te gaan, om daar wat te betekenen voor de mensen en die droom is al vervuld! Mijn volgende droom is mijn eigen huisje, een walk in closet zou natuurlijk erg gaaf zijn! En daarnaast de technieken van modern zou ik graag willen leren!

 3. Naveeda Rahman says:

  Mijn droom is om over ongeveer 2 jaar bodyjam (dans) instructrice te worden. Deze droom gaat waarschijnlijk ook uit komen, want als ik 16 ben ga ik de opleiding doen! Woeehoeee!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.