My Favourites

INgheader

Ik heb de afgelopen tijd gemerkt dat ik best wel wat nieuwe producten heb geprobeerd, maar toch zijn er altijd een paar favorieten die je eigenlijk het allerfijnst vindt. En daarom dacht ik, ik doe eens een “ My Favourites” blog. Ze verschillen enorm, maar wie weet zijn jullie net zo blij hiermee als ik !

Ik begin met mijn favoriete parfum. Ik hield eerlijk gezegd nooit echt van vrouwenluchtjes,omdat ik die altijd te sterk en te zoet vond. Ik heb zelfs een tijdje mannenparfums parfumgedragen. Heerlijk, maar uiteindelijk vond ik het toch wel een beetje gek, dat mannen vroegen aan mij : “welk luchtje heb je op, ik herken het ergens van”, haha. Nog steeds kan ik ervan genieten, maar ik heb nu een luchtje, dat is écht te lekker. Ken je dat, dat je een winkel inloopt en je denkt, o dat ruikt lekker? Dat had ik dus bij de winkel Scotch&Soda.    Dat bleek een parfum te zijn, genaamd ‘Barfly’, en het leuke is, dat luchtje is gewoon te koop. En het is voor zowel mannen als vrouwen! Heerlijk en dus mijn favoriet!

Ik krijg vaak de vraag, waarmee ik mijn social media foto’s  bewerk. Ik heb best wel wat verschillende apps geprobeerd, maar mijn standaard app die ik nu gebruik voor mijn Instagram foto’s is VSCOcam. Je hebt er zoveel verschillende mooie filters. Je bent er in het begin even mee bezig, maar als je eenmaal je favoriete filter en instellingen hebt gevonden, gaat het allemaal heel snel.

kaars

Iedereen die mij goed kent, weet dat ik enorm veel van kaarsen hou. Het liefst van die heerlijke geurkaarsen. En daar zijn er echt een hoop van. Maar ik heb sinds kort een favourite, namelijk de ‘ Sweet Vanilla & Coconut’ van de Primark. Hij ruikt echt heel erg lekker, is betaalbaar én hij gaat helemaal niet snel op!

 

strobeMijn all time favourite is de ‘ Strobe Cream ‘ van MAC. Deze crème hydrateert en verfrist de huid. In de zomer wil ik het liefst zo min mogelijk make up op en deze crème is voor mij dé perfecte oplossing. Het zorgt ervoor dat je huid straalt en geeft op de juiste plekken een natuurlijke glans. En dat willen we toch allemaal?

 

Maar laten we eerlijk wezen, met dit mooie weer wil je toch niets liever dan naar het strand én naar een zwembad. Nou is daar een ideale oplossing voor. Wil je de sfeer van het strand, maar zwemmen in een zwembad? Ga dan naar George No. 5 in Zandvoort.swim

Afgelopen week ben ik samen met een vriendinnetje daar een avond naar toe gegaan. Lekker eten, een super fijne sfeer en ook nog eens een zwembad. Alles in 1, zeker één van mijn favo plekjes voor deze zomer.

 

 

Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn over deze producten en locatie als ik. En als jullie een absolute aanrader hebben. Let me know, want dit lijstje mag altijd aangevuld worden!

Fijn weekend!

 

signa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.