Onverwachts naar Rhodos!

rhodosheader

 

Het is vrijdagmorgen en zoals elke vrijdag begin ik aan mijn blog met een kopje koffie. Alleen dit keer doe ik dat vanuit Rhodos (Griekenland). Ik lig op dit moment in mijn bikini aan het zwembad te genieten van de 30 graden warme zon.
Het was niet helemaal mijn bedoeling om vandaag hier te zitten, maar last minute reisjes zijn altijd het beste, dacht ik zo.

Afgelopen week kreeg ik de ene naar de andere mooie foto van mijn lieve familie. Elk jaar gaan zij wat eerder op vakantie dan ik en word ik dus altijd jaloers gemaakt met de mooiste vakantiekiekjes. Dat in combinatie met de hagel die we de  afgelopen week in Nederland hebben gehad, zette mij aan het denken.

FullSizeRender-3 Na wat schuiven met opnamedagen en wat geregel hier en, had ik daar zomaar opeens een ticket geboekt naar Rhodos. Zo bizar hoe snel je week verloopt en vooral dat hij heel anders is dan gepland. Ik hou er van!

Ik ben nog nooit eerder in Rhodos geweest, maar ik kan jullie vertellen: Het is hier echt heel erg nice. Ook al kan ik dat misschien na 2 dagen nog niet helemaal terecht zeggen. Wat ik wel kan beamen is dat het er prachtig uitziet, vol met vriendelijke mensen is en je kan er heerlijk eten en drinken.

Maar voor mij is eigenlijk niets mooier dan samen te zijn met de familie. I know, klinkt heel cliché. Maar het is wel de waarheid. Want zeg nou zelf, niets is toch leuker dan hier aankomen en al die lieve blije gezichtjes te zien van de hele familie.IMG_7596

Daarnaast hebben we ook nog eens wat te vieren. Aanstaande zondag wordt de allerliefste moeder (mijne!) weer een jaartje ouder en als ik haar gelukkig kan maken met beide kids en kleinkids om haar heen, maakt mij dat ook gelukkig.

 

 

IMG_7595

Genoeg redenen dus om elke dag te proosten met een cocktail!

Geniet van jullie weekend, dat doe ik namelijk ook.

Cheers!

 

 

Is er nog iets wat ik niet mag missen hier in Rhodos? Waar moet ik eten,stappen en/of shoppen? Let me know!

 

signa

4 thoughts on “Onverwachts naar Rhodos!

  1. Sharon says:

    Het is ontzettend leuk om vanaf Rhodos stad met de boot naar Lindos. Je vaart dan langs de prachtige kust van Rhodos, en Lindos is een onwijs mooi, wit stadje met een prachtige ruïne waar je heen kunt lopen. Echt een aanrader! Daar kan je ook leuk shoppen, en dan vooral de kleine prullaria en souvenirs. Voor het echte shopwerk moet je in Rhodos stad zijn, of langs de kust bij Ixia. In Ixia kan je ook lekkere vis eten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.