Lazy Day

2headeringlofty15

Afgelopen woensdag was ik na een paar drukke weken eindelijk een hele dag vrij.  En het allerfijnste is toch wel de avond daarvoor, wanneer je weet dat je gewoon geen wekker hoeft te zetten. En nog lekkerder, ik heb sinds kort een nieuw bed en dat bed is echt het beste wat ik in tijden heb gekocht.
Nou, dat heb ik geweten, want de volgende morgen werd ik pas om 13.00 uur wakker. Na een half uur leg ik mijn telefoon weg en stap ik met moeite eindelijk uit dat heerlijke bed van mij. Geloof mij, ik voelde toen al dat dit niet mijn dag werd. Rond 16.00 uur kwam ik erachter dat ik nog steeds in mijn pyjama rond liep en eigenlijk nog niets had gedaan.

Zonde van je tijd natuurlijk, dus wat kan je beter doen als je een hele dag vrij bent?
Hieronder een lijstje met tips. En ook jullie tips zijn natuurlijk meer dan welkom. Dus wees zo vrij om het lijstje aan te vullen.

 

 • Beginnen met een nieuwe serie op Netflix.
 •  Duik de keuken in, eindelijk kan je alle tijd nemen voor dat ene gerecht of baksel dat je al tijden wilt maken
 • Hou alleen, of met vriendinnen,  een beauty dag . Lekker met haar- en gezichtmaskers, nagels lakken etc. En ook hier kan je gewoon lekker Netflix’en ;).
 • Begin met een klusje dat je al heel lang zou doen, maar wat er steeds maar niet van komt.  Je  kast opruimen, of die ene rommellade wat je maar blijft uitstellen.
 •  Dagje shoppen ( altijd leuk )
 • Een boek lezen, ik ben net begonnen met “Not that kind of girl”. Of een trilogie zoals die van ‘The Maze Runner’. Dan heb je gelijk genoeg te lezen.

Anyway, de conclusie van dit verhaal is. Hoe lekker uitslapen ook is, het is stiekem toch best zonde voor je vrije dag. Dus zet je wekker gewoon op een goede tijd, uurtje of 11.00 en je hebt de hele dag nog voor leuke/nieuwe dingen !

Hebben jullie nog tips voor op een vrije dag? Let me know!

signa

 

 

4 thoughts on “Lazy Day

 1. Fan ingrid jansen says:

  hey ingrid,
  super leuk! en ik lijk een beetje op jou……ik had gisteren een vrije dag en kwam pas 13;00 mijn bed uit;-) ik liep echt letterlijk tot 17;00 in mijn pyjama. En idd ik had niks aan me dag:( ik hoop je eens in het echt te ontmoeten:-) xxxx Fanvaningridjansen

 2. Joanna says:

  Heyy Ingrid ‘

  Leuke bloq .. Ik volg je al een tijdje super natuurlijk, maar ik wilde graag weten waar je die jas/trendcoat hebt gekocht wat je op insta vaker op foto’s aan hebt .

  Greetsz.

  Fijn weekend .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.