Win een festival outfit voor jou én je beste vriendin!

2headeringlofty

Deze week ben ik op bezoek geweest bij een vriendinnetje van mij, zij werkt bij het merk Lofty Manner. We hebben even heerlijk bijgekletst, maar stiekem heb ik ook alvast een kleine preview mogen zien van de nieuwe collectie. Whoeee!!

 En geloof me meiden, de zomer mag beginnen!

En aangezien het, hopelijk, niet heel lang meer duurt voordat het warmer wordt, kunnen we vast allemaal wel een goed festival outfitje gebruiken.

En komt dát even goed uit, want samen met Lofty Manner mag ik 2 outfits t.w.v. €59,90 weggeven: Één voor jou en één voor je beste vriendin!!

 

Wat moet je doen ?

win fb

 

Facebook
Volg Lofty Manner en mij , share de foto en tag jouw beste vriendin met wie jij deze sets wilt winnen!!

Ingrid Jansen Facebook
Lofty Manner Facebook

 

Instagramwin
Volg Lofty Manner en mij  en tag jouw beste vriendin met wie jij deze sets wilt winnen!!

Ingrid Jansen Instagram
Lofty Manner Instagram

 

 

 

Hou Facebook, Instagram en Twitter in de gaten, want de winnaars maak ik volgende week vrijdag bekend!

 

 

signa

19 thoughts on “Win een festival outfit voor jou én je beste vriendin!

 1. land hessen immobilienkredit muster says:

  I disagree, both leben and wanderlei don’t give a fuck about legacy, money or fame. They just wand to stand and throw bombs, and in that sense leben is a perfect fight for wanderlei. If wanderlei beats leben at the end of a super exicting fight, he’ll put himself back in the mw division with wins over bisping and leben. Next step a top 5 fighter? who knows i’m with the pride legends all the way.VA:F [1.9.8_1114]please wait…VA:F [1.9.8_1114](from 0 votes)

 2. geldkarte bankkarte kreditkarte says:

  Minä veivasin pitkään tuon jäsenyyden kanssa, mutta eilen päätin liittyä. Olen ollut jopa kymmeniä vuosia ns. tavallisten kirjakerhojen jäsen, mutta irtisanouduin pari vuotta sitten jäsenyyksistä ja olen ollut tilanteeseeni hyvin tyytyväinen. Tämä idea on kuitenkin niin pähkähullu ja rohkea, että haluan katsoa, miten se toimii! Toivottavasti hyvin! Ekaa kirjaa odotellaan…

 3. http://www./ says:

  Igen, igazad van, energetikailag az a rész tényleg nem a legjobb. De sajnos nem csak ez a gond, most számolgattam (és a terven is látszik), hogy a fenti szobában a dolgozóasztalnál ülve nem lehet majd kilátni az ablakon, mivel a tető miatt magasabb parapetmagasságot kell választani).

 4. http://www.bostonianinnandrvpark.com/ says:

  Acho que o melhor é dizer que isto aconteceu apesar da classe política que temos, em especial de Sócrates..Não esquecer o que Tim Harford em "Adapt" escreve sobre os apoios governamentais:."The problem seems to be that governments love to back losers: think about the big banks or car companies. The ideal candidate to receive government support seems to be a company that is very big and very unsuccessful. This is the perfect formula for sustained failure.".Qimondas, Aerosoles, PPPs, …

 5. Danique Wikkers says:

  Wat een super leuke winactie !
  Meteen mee gedaan met me vriendin op instagram, so let’s hope the best.

  Liefs Danique & Robin

 6. hester HORDEN says:

  Wat een enorme mooie kans zeg, ik doe graag mee voor mijn tweelingzus Jenneke van Maurik en mijzelf, heb een reactie op fb achter gelaten, en haar getagd, Dank voor de enorme mooie kans alvast. Lieve groet Hester

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.