Nieuwe H&M Make-up lijn, wat hopen we?

Dames, leuk nieuws voor alle make-up liefhebbers onder ons! Want de H&M heeft aangekondigd met een nieuwe make up lijn te komen. Het zal een collectie worden met wel 700 (nieuwe) producten. Ik heb de foto’s bekeken en ik zag onder andere hele leuke nagellak kleuren voorbij komen, maar ook producten als een primer, bronzers en liquid eyeliners. Ook komen ze met een consciouslijn van duurzamere producten. En wat zien de verpakkingen er gaaf uit he!

newHM

Omdat nog niet bekend is welke producten en tools er allemaal gaan uitkomen, heb ik een lijstje gemaakt waarvan ik hoop dat H&M ze uit gaat brengen. De lijst bevat producten en tools die ik graag gebruik van verschillende andere merken. Maar zeg nou zelf, een betaalbare versie die ik gemakkelijk in de Hennes webshop kan bestellen, dat zou pas top zijn.

Schermafbeelding 2015-05-22 om 10.20.43

CC crème
Ik gebruik nu de CC crème van het merk Sleek. Een CC crème vind ik fijn omdat het niet voelt alsof je make up op hebt, maar wel zo de hele dag een goede dekking met een klein kleurtje op je gezicht hebt.  Niet het zware gevoel van foundation, wel net zo FLAWLESS.

Concealer & Foundation
Als ik nog meer dekking wil dan ik heb met mn CC cream, gebruik ik foundation. Momenteel gebruik ik die van Mac. Zij  hebben heel veel verschillende types en kleuren. Als je daar langs gaat , gaan zij uitgebreid op zoek naar de beste kleur en samenstelling voor jouw huid.

image7

Make up Brushes
Een goede kwast kan een wereld van verschil maken. Ik heb heel veel verschillende kwasten, de meesten zijn van Mac of van Real Techniques, maar een extra goede kwast kan nooit kwaad.

Mascara
Ik denk dat mascara het snelste opgaat bij mij van al mijn make up producten. Ik heb bijna elk merk geprobeerd maar de mascara’s van Estee Lauder vind ik toch het lekkerst. Hopelijk komt H&M met een nóg betere versie.

BlushSchermafbeelding 2015-05-22 om 10.16.10
Ik hou van een wat roze kleurige blush. Dat vind ik lekker fris staan. Ik gebruik nu zelf de blush ‘Rockateur’van de Benefit.
Tip: Hema blush nummer 2 is ook een fijne,betaalbare variant!

Eyeliner
Ik vind een eyeliner altijd heel mooi. Ik gebruik standaard die van het merk Catrice. Dat is een eyeliner stift en die is heel makkelijk aan te brengen. En betaalbaar!

Beautyblenderimage3
Sinds kort gebruik ik het Beautyblender sponsje. Een traanvormig sponsje waarmee je heel goed je foundation kan blenden. Vooral als je je gezicht wat wil shapen, is dit echt een uitvinding.
Tip: Ook de Primark verkoopt dit soort sponsjes voor nog minder geld!

Lippotlood
Zoals je kan lezen in mijn vorige blog, zweer ik bij goede lippotloodjes. Ik heb ze nu vaak van Mac omdat ze daar zoveel gave kleuren hebben.

Highlighter/Contour kit.image2
Ik gebruik de goudbronzige highlighter van het merk Mac. Hier ben ik erg fan van. Het staat altijd mooi en geeft net die extra touch. Sleek heeft ook een fijne contour kit in verschillende kleuren voor verschillende huidtypen.

Lipgloss
Ik heb ze van alle merken en in alle kleuren. Ik zal nooit genoeg lipgloss hebben, dus H&M kom maar op met een paar nieuwe beauty’s.

image2_1

 

Wat zijn jullie lievelingsproducten? En wat hopen jullie te zien in de nieuwe H&M make up lijn? Let me know!

 

signa

10 thoughts on “Nieuwe H&M Make-up lijn, wat hopen we?

 1. Jasmine says:

  Eenssss! Die benefit blush is te gek. Probeer ook eens de ‘Porefessional’ van Benefit onder je CC creme of onder je Foudation, ik ben fan!

  • http://www.passstylemusic.com/ says:

   Rafael, boa tarde!Li seu comentário e acabei de falar com a Aplle SP e eles me disseram que ficaria em 440,00 um serviço completo no meu IPHONE 4, incluindo toda a parte de hardware e software e eles me entregariam o aparelho como se fosse novo.Gostei de sua solução, você por acaso tem as informações de sua compra no e–bay para me repassar, acho que vou fazer algo assim.Abs.A Carlos

  • lebensversicherung verkaufen forum says:

   “The elite have their own infrastructure’. Indeed, every dollar taken from them and applied to the public good is by definition a bad thing, because in the zero sum game of total capitalism it constrains and damages their freedom to act in their own interests.”You should change it to KINGS and minions!

  • günstige autoversicherungen für fahranfänger nürnberg says:

   Rashmi – Thanks so much for bringing this article our attention!Indeed, ‘namma chennai’ while restrained in behaviour, is incredibly liberated in thought – Its something I have discovered given my specific relationship with this particular city.The Hindu – as a newspaper varying a bit too frequently between valiant and tepid – does do a fine job and the feather on this cap, was the picture as you rightly pointed out – Those 5 dudes are your standard government honchos but for them to be representative of change is quite a tickling fancy and something that makes me very hopeful

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.