Het is wat het is ?!

lipstick
Het liefst willen we allemaal wel  zo mooi geboren worden als Beyonce, Kim Kardashian of Doutzen Kroes.  Helaas moeten we het doen met wat we hebben. Of is dat toch niet helemaal waar?

Elke week komt er wel weer een nieuwe tip of trend uit waar dan heel Nederland massaal weer aan mee wil doen. Zo ook bijvoorbeeld de Kylie Jenner lip. Een grote opvallende bovenlip.  Helemaal hip & happening, want zodra ik op Twitter kijk, zie ik alleen maar de #kyliejennerchallenge voorbij komen.
En ik moet eerlijk zeggen dat ik dit ook wel heel erg interessant vond, aangezien mijn bovenlip altijd ver te zoeken is. Dus met een ontzettend positief gevoel ga ik eens goed bekijken wat het precies inhoudt.

Nou blijkt het dus zo te zijn dat je met een speciale  lipvergroter “ de fullips lip enhancer” echt letterlijk je boven- of onderlip voller kan maken.
Ze zijn er in 3 verschillende maten en vormen.

kylie jenner lookMaar dit kan blijkbaar ook met een flesje, een dopje of een shotglaasje, want het werkt allemaal hetzelfde. Het enige wat je moet doen is een tijdje goed aan het dopje zuigen. Doe je dit 15 a 30 seconden dan zie je als het goed is, gelijk al resultaat. En als ik de foto’s moet geloven, zou dit inderdaad de ideale uitkomst zijn voor alle meiden met wat minder volle lippen. Ik heb het uiteraard zelf ook even geprobeerd. Maar Ik vond het resultaat niet denderend hoor. Mijn lippen waren wel voller, maar hadden geen natuurlijke vorm en het effect verdween al snel.

Maar natuurlijk zijn er altijd weer meiden die overdrijven en komt de ene naar de andere belachelijke foto voorbij. Het kan toch niet goed zijn, dat je uiteindelijk met bloeduitstorting op je lip door het leven moet. Hoe graag ik ook echt een wat vollere bovenlip zou willen hebben, ik denk dat dit niet helemaal de bedoeling was. Dus gaan we verder zoeken naar een ander alternatief.  Want operaties en ingrepen zijn voor mij niet weggelegd.  En dan kan je natuurlijk gewoon genoegen nemen met wat je hebt, of zijn er nog meer trucjes die wij als meiden zonder bovenlip kunnen gebruiken? Nou ik heb het voor mijzelf in ieder geval uitgevonden. Niet dat dat heel speciaal is, maar na een paar keer oefenen en met het juiste lippotloodje is het me gelukt.

Zo doe ik dat:Processed with VSCOcam with hb1 preset

Na het aanbrengen van een goede foundation, en wanneer  mijn lippen wat droog aanvoelen (beetje poeder erop!), teken ik met een lippotlood, dat dezelfde kleur heeft als mijn lippen, een lijntje net iets over mijn liplijn. Ik probeer deze zo strak mogelijk te maken en vooral mijn lippen links en rechts symmetrisch te laten lijken. Vervolgens kleur ik ze in met dezelfde kleur lipstick als de lipliner. En als finishing touch doe ik een klein beetje highlighter op mijn cupidoboog en in het midden van mijn onderlip. Je cupidoboog is het boogje in je bovenlip recht onder je neus. Na een paar keer goed experimenteren creëer ik voor mezelf ook een wat vollere bovenlip. Het is net echt!  En dat allemaal zonder nare effecten zoals een bloeduitstorting!!

Waarschijnlijk is de hele hype nu toch alweer voorbij, aangezien onze enige echte Kylie Jenner na maanden eindelijk heeft bekend haar lippen cosmetisch te hebben vergroot. Dat is pas valsspelen;).

Mijn conclusie? Blij zijn met wat je hebt!  Het is wat het is!
Maar een heel klein beetje valsspelen mag natuurlijk wel. Wat denken jullie? Spelen jullie wel eens een beetje vals met make up of andere uiterlijke kenmerken?
Tell me!

 

signa

 

8 thoughts on “Het is wat het is ?!

  1. Edo Heins says:

    Je moet het er mee doen ! Soms zie je de schoonheid in het uiterlijk van iemand. Ik noem dat mooi DNA van de buitenkant. Mooi voorbeeld vindt ik Doutzen Kroesk . Maar een mens is meer, dan alleen maar vlees. Ik ben een magere man. Wordt er vaak op aan gesproken. Van eet toch eens meer. Maar nu ik bijna 50 ben. En zo’n 30 jaar lang veel opmerkingen over mijn uiterlijk heb gehad. Denk ik, elk mens is ergens goed in. Maar zo als Douzen Kroesk, of andere mooie vrouwen kan ik wel van genieten. Maar wat ik veel belangrijker vindt in het leven. is hoe je met minder bedeelde mensen om gaat. Want niet iedereen krijgt mooi DNA mee. Dus de titel is inderdaad goed Ingrid. Nou ben jij ook een erg aantrekkelijke vrouw. Maar ook een goed mens van binnen, denk ik. Maar wel leuk om over te praten. En wat is knap of mooi ?

  2. Dagmar says:

    Je bent wie je bent, en acceptatie is daar het belangrijkste punt van! Daar waar menig vrouw moeite mee heeft of heeft gehad. Je hebt het mooi verwoord! Leuke blogs om te lezen. Ik speel niet vals hihi, naja misschien een beetje met eyeliner en mascara.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.