Trends volgen of overslaan?

Er zijn zoveel leuke, mooie en aparte trends die voorbij komen. Sommige blijven hangen en sommige zijn echt NOT DONE!!! Nou ben ik sowieso niet echt het type dat de trends volgt. Ik trek gewoon aan wat ik mooi en leuk vind  of dat nou kan of niet. Het gaat erom dat ik me er goed bij voel.

Maar gister hoorde ik iets, waar ik toch wel heel blij mee was. Want ik denk dat het volgende voor vele vrouwen heel herkenbaar is;  Als je er een hele dag goed uit moet zien, en na een lange werkdag eindelijk thuis komt, dan is er toch niets lekkerder dan al je kleren uit doen. Inclusief je BH en dan vervolgens een lekker joggingpak aan kan trekken.

Als dit iets is wat je fijn vindt, dan ben je een trendsetter van 2015 blijkbaar. Want vanaf deze zomer mogen we dan eindelijk BH-loos door het leven gaan. Ik ben super gelukkig!! Niet dat het me tot nu toe heeft tegengehouden, omdat het nog geen trend was hoor. Maar ik werd zo vaak verkeerd begrepen als ik  mijn BH gewoon lekker in de kast liet liggen.  Het wordt me in ieder geval een stuk makkelijker gemaakt, want ik kan vanaf nu zeggen:

Jongens het is DÉ trend van 2015!!!!

brablogbrablog

Het begin is er, dus ik ga alvast even nadenken over dingen waarvan ik vind dat het ook trends moeten gaan worden.  Want laten we eerlijk zijn,  make-up loos door het leven gaan zou toch ook een feest zijn!!!

 

Wat vinden jullie van de ‘BH-loos’ trend? Ga jij eraan mee doen? En wat zou jij een goede volgende trend vinden? Let me know, laat een berichtje achter!:)

 

signa

 

 

 

9 thoughts on “Trends volgen of overslaan?

 1. Marieke says:

  hahaha wat leuk Ingrid,
  Leuk maar deze trend doe ik niet mee! Maar ik ben 15 jaar en mijn borsten zijn niet gelijk… dus dat vind ik niet zo fijn. Maar als ik gewoon thuis ben dan volg ik deze trend wel!

  • http://www.prestamospersonales.tech/ says:

   Ce qui est déroutant c’est ce besoin de mondialiser en transposant ce que représente leur pays et en centralisant de ce fait leurs vies sur ça au lieu de ce placer eux comme identité propre en intégrant le monde qui les entoure de façon plus ouverte. Enfin c’est pas nouveau.

  • was bedeutet selbstbehalt bei haftpflichtversicherung says:

   My spouse and i still can not quite assume that I could often be one of those studying the important recommendations found on your web blog. My family and I are really thankful for your generosity and for offering me the chance to pursue the chosen profession path. Thank you for the important information I acquired from your web site.

  • personal kredit report öffnen says:

   hola que tal disculpe quisiera recibir informacion del costo del curso de rigpass cuangas horas o dias se lleva dicho curso, en cuantos dias me entregarian constancia o credecial por aver a creditado el curso tambien que me dijeran que pasaria si no aprobara el curso actualmente me encuentro en playa del carmen espero una pronta respuesta haa ya tengo la tarjeta de mar la cual obtuve al cursar dicho curso en minatitlan veracruz

  • autofinanzierung says:

   BalmerLatin America has been very successful at producing top Major League Baseball players, and it's well established that the baseball fields are very substandard in Latin AmericaThe key difference is that in LA kids can still learn and practice baseball as much as their interests and talents take them.In most of NE Asia, the vast majority of kids don't have the chance to ever learn or practice golf – even on substandard courses. In Japan there are golf fanatics who can only afford to occassionally go to a driving range and have never been on a course proper.

  • cinemark coupons says:

   Hey I am so glad I found your weblog, I really found you by error, while I was searching on Digg for something else, Nonetheless I am here now and would just like to say many thanks for a remarkable post and a all round thrilling blog (I also love the theme/design), I donít have time to read it all at the moment but I have saved it and also added in your RSS feeds, so when I have time I will be back to read more, Please do keep up the superb job.

 2. Jasm. says:

  Hahaha wat een gekke trend. Aan deze doe ik niet mee nee. Maar voor de make up loos trend ben ik wel! Lekker makkelijk ’s ochtends toch!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.