Bikini ready? Work that ass girl!

bikini readyDe zomer komt er weer aan! En om ‘bikini ready’ te zijn, gaan we allemaal weer wat vaker naar de sportschool dan hiervoor.

Maar dan denk je net zo lekker bezig te zijn, word je de volgende dag gelijk keihard afgestraft. Na zo’n intense workout besef ik dan pas wat voor spieren ik eigenlijk allemaal heb. Tenminste, het begint  ‘s nachts al met het omdraaien in je bed en na het opstaan voel je opeens ook je kuiten en je bovenbenen. En ben je dan eindelijk kreunend opgestaan, moet het allerergste nog komen : die vervelende trap op!!! Mij is verteld dat het helpt om per workout verschillende groepen spieren te trainen. Dus dat je elke dag een andere groep traint en het dan iets makkelijker vol te houden is. Dat heb ik dus ook direct een paar weken gedaan en ik kan je zeggen dat dat inderdaad helpt!

Maar dansen is voor mij nog steeds de beste workout.
Super leuk om te doen en het helpt je om je body summerproof te krijgen. Maar wat als je net als ik een goede dansles neemt en je dus al je spiergroepen gebruikt?
Tja, dan kan je natuurlijk stretchen, goed eten en je rust nemen, of je kan gewoon flink klagen over alle pijntjes die je hebt. Ik kies vandaag voor het laatste en heb nu al medelijden met alle mensen die ik vandaag ga zien/heb gezien.

Maar ondanks dat ik al spierpijn heb, neemt dat niet weg dat alle tips voor dat bikini lichaam meer dan welkom zijn hoor!
Want laten we eerlijk zijn, we willen ons toch allemaal goed voelen als we straks op het strand liggen in die leuke nieuwe bikini.

Ik heb voor jullie alvast een heerlijke Work Out afspeellijst gemaakt met, naar mijn mening, de lekkerste muziek om mee te sporten!

Delen jullie dan jullie beste workout/SummerBody tips met mij?
En/of nummers die ik moet toevoegen aan mijn playlist? LET ME KNOW!

signa

2 thoughts on “Bikini ready? Work that ass girl!

  1. mirjam says:

    ik gebruik voor het sporten veel liedje uit jou playlist.
    ik doe ook aan dansen (hiphop en modern).
    ik doe het al 8 jaar en vind het erg leuk.
    verder snap ik heel goed wat je bedoeld met spierpijn heb ik ook altijd als ik naar de sportschool ben gegaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.