Cadeautip (voor jezelf)

Cadeautjes krijgen,  dat vindt iedereen leuk. Toch zijn er van die mensen die liever een cadeau geven dan krijgen. Ik ben één van die mensen. Niet dat ik het niet leuk vind om een cadeautje te krijgen hoor, begrijp me niet verkeerd. Ik hou er van! Maar toch, op één of andere manier word ik er altijd een klein beetje ongemakkelijk van.
Ken je dat?
Dat je super nieuwsgierig bent naar wat erin zit en je het liefst direct het papier eraf wilt scheuren? Maar stiekem denk je ook ; ‘ik heb helemaal geen cadeau voor de ander’ of véél erger nog: ‘Wat nou als ik het helemaal niets vind?’

Ik heb daar, denk ik, een ideale oplossing voor. In ieder geval voor alle beauty liefhebbers onder ons: Maandelijks verrast worden met een Beautypakket en toch geen last hebben van al de hier bovengenoemde issues.
IMG_8597

Ikzelf ben lid van Beautybox omdat zij aan mij geïntroduceerd werden door mijn schoonzusje Rowena, beter bekend als Bepstiggy.

Maar er zijn meerdere bedrijven/merken die dit soort pakketten en abonnementen aanbieden.

Ik ben om!
Ik verras mezelf nu elke maand met zo’n leuke box.

 

Kenden jullie dit principe al? Of hebben jullie nog meer van dit soort leuke pakket/box  tips? Let me know!

 

signa

klik hier om te reageren 

12 thoughts on “Cadeautip (voor jezelf)

 1. Dagmar says:

  Wauw, ik kende dit nog helemaal niet. Wat leuk zeg! Ik ga meteen even op de site kijken, ik ben benieuwd. Het klinkt erg leuk. Bedankt voor de tip!

  • Ingrid Jansen says:

   Ja zeker leuke producten. Er zitten vaak nieuwe merken of nieuwe producten van al bekende merken in.Ik ben er eigenlijk altijd blij mee!
   Als je precies wilt weten wat er in zit, moet je even op hun site kijken. Staat het per box op 🙂

 2. Luke says:

  Leuke boxen zijn het hè.
  Zelf krijg ik er ook iedere maand eentje.
  Ook zit er steeds wat anders in en nooit een keer hetzelfde.
  Echt geweldig!!
  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.