Londen

Schermafbeelding 2015-04-01 om 16.49.549 maart 2015 was ik alweer een jaar samen met de allerleukste man en dat moest natuurlijk gevierd worden.  En HOE.

We gingen 3 dagen naar Londen

Los van het feit dat Londen fantastisch is en je alleen al heel erg gelukkig wordt van de beste steak bij restaurant The Hawksmoor, mocht ik daar ook nog eens mijn verjaardagscadeau uitzoeken.

Ik denk dat iedere vrouw, net als ik, wel eens heeft gedroomd van een paar goeie Louboutins.  Je kent ze wel, de chique hakken met die mooie rode zool.
Blijkbaar heb ik het er vaak genoeg over gehad, want op mijn verjaardag kreeg ik dus het beste cadeau ever. Naja,  in ieder geval het meest creatieve  ooit!

Aangezien ik met de enige echte sneakerkoning ga, komt het regelmatig voor dat ik de allerbeste sneakers in mijn handen gedrukt krijg.  Dus met die ervaringen in mijn achterhoofd, open ik mijn cadeau op mijn verjaardag. Dat verliep heel anders dan verwacht. Sneakers kopen kan hij als de beste, maar de geur die uit deze doos kwam was echt niet te doen. Het plastic kwam me tegemoet en daarnaast zag ik echt de meeste lelijke schoenen ter wereld in die doos zitten.

Wat te doen? Moest ik zeggen dat hij er dit keer echt naast zit, of uit liefde toch deze afschuwelijke hak aantrekken?? Waarschijnlijk zag hij aan mij dat ik niet zo goed wist hoe ik moest reageren want al snel hoorde ik; “Kijk even naar de onderkant”.

En wat ik al eerder zei, creatief!!!

Gelukkig vertelde hij mij dat dit slechts een grap was en ik de originele Louboutins zelf mocht gaan uitkiezen!!!!

Aangekomen in de Christian Louboutin Boutique in Londen voelde ik  mij als een kind in een snoepwinkel. Ik zou voor de zwarte classics gaan, maar opeens werd ik ook verliefd op de nude kleur, maar ook op de blauwe,  groene, rode enz.

En dan nog de vraag, 8, 10 of 12 cm??  ‘Des te  hoger de hak, des te beter’  werd mij verteld, dus die keuze was al snel gemaakt.5loub5
Na lang passen en twijfelen ging ik toch met de zwarte naar huis, tenminste dat dacht ik!
Want eenmaal aangekomen in het hotel werd ik wederom verrast met een paartje Louboutins, de nude kleur!

Ik ben serieus de gelukkigste vrouw op aarde!!

 

Welke vinden jullie het mooist?

 

signa

klik hier om te reageren 

26 thoughts on “Londen

 1. fieny says:

  ik vind de zwarte het mooist en ik vind het heeeeeellll lief van je vriend dat hij je zo´n cadeau geeft, je website is echt heel erg leuk x F

 2. mirjam says:

  Eerst mijn complimenten over de website want wat is jou website mooi geworden zeg! 🙂
  Je hebt een hele lieve vriend (hopen dat jullie lang bij elkaar zullen blijven).
  Ik zou de keuze niet zo goed weten, ze zijn allebei erg prachtig!
  Maar als ik een keuze zou moeten maken zou ik toch voor de zwarte gaan. X

 3. Sophie says:

  Oh wauw je site! Hij is supermooi ontworpen en doordat die redelijk simpel zwart wit is, is die toch ook wel weer heel chic.
  En wat betreft de hakken. Ze zijn beide prachtig! Ik zou ze beiden wel eens willen lenen. Maar als ik moet kiezen zou ik toch voor de zwarte gaan omdat die beter te combineren zijn.

  Liefss x

 4. Marijn says:

  wow echt een hele mooie site en wat een lieve vriend
  ik vind de nude kleur het mooist, omdat zwart zo standaard is vind ik
  xx

 5. Dagmar says:

  Wauw, ze zijn beiden gaaf! Al vind ik de zwarte het mooist. Wat een super gave site. Mooi ontworpen, duidelijk en strak

 6. Marlize says:

  Ze zijn allebei prachtig! Maar de zwarte toch wel mijn favoriet hoor. En welke vrouw droomt er nou niet van een paar louboutin?!;) Super leuk!(:

  • http://www.oweninsuragency.com/ says:

   Eli, Our ultimate project manager was incredible and stayed late and made sure we were happy and followed up on all of the little things. As with any project there were errors and unexpected problems, but the end result was an amazing 400 sq ft addition, 120 sq ft deck and a storage space that is almost a full basement that was finished within budget. We’ve been using and loving the addition and we can’t imagine our house without it. Thanks for making our house the home we wanted it to be!

  • http://www./ says:

   I think this should be extended to FE providers who are already taking 14 – 16 year old pupils who have varying problems who require a caring environment where their individual needs can be given priority.

  • kfw kredit bg bau youtube says:

   பிà®°ின்ஸ் அண்ணனுக்கு…..அரசு à®®ுத்துà®°ாமலிà®™்கத்தேவருக்கு பிறந்தநாள் விà®´ா கொண்டாடுகிறது.. அதை விடுதலையில் விளம்பரம் செய்துள்ளாà®°்களே…………..?எதிà®°்ப்புனா….? எல்லா வகையிலுà®®் எதிà®°்க்கனுà®®்ல… அதை விட்டுடு à®’à®°ு பக்கம் எதிà®°்ப்பு.. மறுபக்கம் அவருடைய பிறந்த நாளுக்கு விளம்பரப்படுத்துதல்னா….?எந்த வகையில் இது நியாயம்…?தோà®´à®°் à®®ுகமது பாà®°ுக் அவர்களின் சந்தேகம் தான் என் கேள்வியுà®®்…விடுதலை படிக்குà®®் எனக்கு விளக்கம் அளியுà®™்கள் அண்ணா…

  • csi hidden crimes hack for android says:

   – Thanks for the suggestion. That is a big time saver and I love git-flow setup with hooks to push to live. With wordpress, however, I find that many things I do require database changes and having automatic pushes to production sometimes wouldn’t work. Do you have any suggestions for that?

 7. Kim says:

  Wat een lieve vriend heb je zeg!!
  Beide kleuren zijn on point, I’m in love with em.
  Btw: Je site is super nice!

  Liefsss x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.